De Toverboom

Margot Janssen

Eigenaar, De Toverboom

Marleen werkt erg snel, en zorgvuldig! Binnen de kortste keren krijg je het werk terug en het ziet er prachtig uit. Ze heeft de prettige eigenschap om ook mee te denken over de tekst als je er om vraagt! Bij het bouwen van een nieuwe website heeft ze mij enorm geholpen, en nu beheert ze hem voor mij! Een Topvrouw!

DEXIS Arbeid

Pieter Ruigewaard

Partner, DEXIS Arbeid

Marleen is een erg betrouwbare ondersteuner bij diverse secretariële werkzaamheden, zoals het redigeren van rapporten, bijhouden van adressenbestanden en in het organiseren van klantevents. Marleen werkt zorvuldig en snel. Je weet wat je aan haar hebt. We huren Marleen regelmatig in voor diverse activiteiten voor onze maatschap.

Joanne Kloosterboer

Voormalig partner, DEXIS Arbeid

Marleen toont al 10 jaar op verschillende fronten voor DEXIS Arbeid haar kwaliteiten op het gebied van tekstcorrectie en lay-out. Of het nu gaat om het uitbrengen van onze brochures, de website, een publicatie of communicatie uitingen voor een congres, ze staat altijd klaar om snel te schakelen. De snelheid, punctualiteit en professionaliteit waarmee zij elke opdracht oplevert maken voor mij het samenwerken bijzonder prettig.

Gaston Dollevoet

Partner, DEXIS Arbeid

Marleen is een buitengewoon snelle en accurate office manager die weinig woorden nodig heeft om te begrijpen wat er gedaan moet worden. Ze denkt altijd mee en komt ook geregeld met alternatieve oplossingen en mogelijkheden. Ik kan Marleen van harte aanbevelen voor alles wat in meest brede zin met tekstverwerking en -behandeling te maken heeft.

Gluren bij de Buren

Inge Fuijkschot

Bestuurslid, Gluren bij de Buren

Al een paar jaar verzorgt Marleen Sonck voor de Stichting Kunst en Cultuur De Bilt, in samenwerking met het plaatselijke Kunstenhuis, de website Gluren bij de Buren. De snelheid en accurate wijze waarop zij de informatie en foto's plaatst hebben wij bijzonder op prijs gesteld. De site ziet er steeds mooi uit en is up to date. De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij zeer acceptabel. Graag zullen wij ook in de toekomst voor dit project graag met haar samenwerken. (Tot 2014, daarna in eigen beheer overgenomen door Stichting.)

Marjan Nagtegaal

Bestuurslid, SKC De Bilt / Gluren bij de Buren

Marleen, has made our web-site and took good care of it just right on time (until 2014).

ICT Cyclus

Roy van Hees

Eigeenaar, ICT Cyclus

Als ICT bedrijf maken wij o.a. websites. Om professioneel naar onze klanten te communiceren laten wij de websiteteksten, maar ook andere documenten die richting klanten gaan controleren door Marleen van TypTextra.nl. Ja zelfs de aangeleverde teksten door klanten, die gepubliceerd worden, laten wij controleren. En het is enorm verbazingwekkend hoeveel verbeteringen Marleen altijd weer weet voor te stellen. Daarom beveel ik haar voor iedereen aan. Probeer haar diensten eens uit. U kunt er alleen maar wijzer van worden.

Ludic Media

Dave Vink

Eigenaar, Ludic Media

Marleen is snel, concreet, accuraat en geeft je net dat extra ;-) Voor aankomende online projecten en weblog artikelen zal ik haar zeker weer benaderen.

Stichting Kinderen in Nood

Johan H.M. Klijnman

Voormalig secretaris, Stichting Kinderen in Nood

Marleen Sonck heeft voor stichting Kinderen in Nood drie jubileumboeken verzorgd. Tevens houdt zij onze website bij. Het is een plezier om met haar te werken. Met haar kennis van tekstverwerking en opmaak heeft zij elke keer de aangeleverde stukken tekst en de foto's van wisselende kwaliteit verwerkt tot een fraai boek dat een representatief beeld geeft van de activiteiten van de stichting gedurende de afgelopen periode.

2024 - © TypTextra.nl
Marleen Sonck-van Eijck
Mobiel 06-52297654
E-mail info@typtextra.nl
KvK 32074778